Пізнаймо творчість Кобзаря

25.06.2014 00:29

 

   20 квітня 2014 року у середній загальноосвітній школі № 60 м. Львова відбувся конкурс КВК  до  200- ліття з дня народження українського визначного поета Тараса Григоровича Шевченка “Пізнаймо творчість Кобзаря”. У цьому конкурсі брали участь дві команди . Перша команда учнів 9-А класу мала назву «Гайдамаки».

    Команда 9-Б класу називалась «Прометей». Обидві команди мали своє гасло та емблеми . На чолі кожної команди  був капітан.  КВК складалось із 7-ох конкурсів. Учасники  підготували мультимедійну  презентацію про Шевченка, його дитинство та зріле життя. Обидві команди брали активну учать у кожному конкурсі та при можливості доповнювали одна одну.

    Після презентації ведучі конкурсу задавали питання, за на правильні відповіді на які, кожна команда отримувала певну кількість балів. За підрахунками балів судді визнали переможців. З невеликим відривом у три бали ними стали команда учнів 9-Б класу  «Прометей». На завершення КВК  відбувся перегляд фільму Ю. Макарова “Мій Шевченко.”Старшокласники  мали змогу побачити  долю Тараса в іншому художньому вимірі, переосмислити своє уявлення про нього.